Onze aangepaste caravan

Sinds de zomer van 2016 zijn wij samen met Peter Wackers ( eigenaar van de aangepaste caravan en een aangepaste vakantiebungalow Seven Greens) begonnen met de verhuur van zijn aangepaste mindervalide caravan.

Omdat Peter, t.g.v. een dwarslaesie rolstoelgebonden is, kocht hij destijds samen met Rosemarie de aangepaste caravan omdat hij toch graag met de caravan op vakantie wilde blijven gaan. Ook zijn zij trotse eigenaren van de aangepaste vakantiebungalow Seven Greens.

Peter en Rosemarie hebben ons in de zomer van 2016 benaderd om de verhuurbemiddeling voor onze rekening te nemen...en hier zijn wij super trots op..!!

We zijn begonnen met de verhuur van Peter's caravan en kregen alleen maar positieve reacties hierover. Het was eindelijk mogelijk dat mensen die rolstoelgebonden zijn tóch konden gaan kamperen. En de caravan was al heel snel volgeboekt voor de rest van het seizoen.

Uniek in Nederland... de verhuur van een aangepaste caravan met ook nog eens de mogelijkheid deze op een camping naar eigen keuze in Nederland neergezet te krijgen. Dat spreekt vele mensen aan.

De LMC Musica R.

Een caravan vol luxe...Geweldig mooi afgewerkt met een ruime keuken met grote koelkast, sfeerverlichting een zithoek en ruimte om met een rolstoel te bewegen van keuken naar wasgelegheid en bed. 

 

 

  • LMC Musica 540